Barang yang masih available adalah TRUNKLID COVER WAJA dan LEATHER SEAT sahaja.

Barang yang masih available adalah TRUNKLID COVER WAJA dan LEATHER SEAT sahaja.
LEATHER SEAT AVAILABLE UNTUK SEMUA JENIS MODEL KERETA,DAPATKAN QUOTATION SEKARANG

Friday, September 24, 2010

Special Offer

  • Buy Leather Seat at RM1300...free Trunklid Cover for Proton WAJA. Others car also availablle. Call Fauzi for quotation.
    *Leather Seat including Door Trim.
  • Warranty 3 years.
  • Various Color Beige,Brown,Grey and Black.

BUY......


FREE.......

CALL FAUZI 016-2337271

Quotation for others model

SAGA,PERSONA RM1300

PERDANA RM1600

NISSAN LAVINA RM2200

OLD MODEL LIKE MERC 124 ..RM2000

Friday, June 4, 2010

Proton WAJA for Sale RM36000




Proton WAJA for Sale RM36,000
HUBUNGI FAUZI 016-2337271
Keistimewaan kereta ini :
1) Side Mirror ada LED
2) Leather Seat - baru
3) Gear Shift Lever - Campro CPS style
4) Air-Cond Duct - Campro Style
5) Cat baru - original proton edar
6) Sport Rim - Campro style
7) Roof - Solid Black
8) Engine - Original Mitsubishi
9) Tahun di keluarkan July 2005
10) Satu owner
11) Mileage - 90k++
12) Ada Trunklid Cover

Monday, May 31, 2010

Friday, June 12, 2009

Trunklid Cover for Proton IMPIAN

Trunklid Cover is also compatible with Proton IMPIAN ( Proton WAJA for oversea market ) regardless for Right Hand Drive or Left Hand Drive. Please e-mail me if any Proton IMPIAN's owner who want to purchase this item at fauzif@streamyx.com or sms at +6016-2337271.

Wednesday, March 11, 2009

Mencari Agen Untuk Menjual Trunklid Cover


;
Sesiapa yang berminat untuk menjadi agen menjual Trunklid Cover sila hubungi saya. Harga istimewa akan ditawarkan kepada anda.

Nama agen-agen akan dipaparkan di dalam blog ini dan juga di dalam mana-mana website yang saya iklankan product ini. Contohnyer website alibaba,lelong,berita harian,mudah,e-kereta, dan macam-macam website lagi.

Harga-harga untuk agen adalah sangat menarik dan pembelian secara volume adalah diperlukan. Kepada yang berminat sila hubungi saya.

Fauzi 016-2337271

Monday, February 2, 2009

Original Proton WAJA part for sale

Autotexx Leather



Harga untuk complete set WAJA ( Seat & Door Trim ) - RM1300
Lain-lain jenis kereta, call saya untuk dapatkan quotation.
Wrap Steering dengan Leather sahaja - RM250


TEMPORARY NOT AVAILABLE - NO MORE STOCK


TEMPORARY NOT AVAILABLE - NO MORE STOCK


TEMPORARY NOT AVAILABLE - NO MORE STOCK


Semua harga boleh nego. lagi. Sila Contact Fauzi 016-2337271

Thursday, January 1, 2009

Trunklid Cover for Proton WAJA


Sebelum.......

Selepas.....


Price : RM98
( Price are negotiable, its depend on the PICK-UP AREA or Deliver Point by POS LAJU or POS BIASA )


Penghantaran di luar Lembah Klang ( POS LAJU & POS BIASA )

Saya telah mendapat 2 tempahan Trunklid Cover semalam yang berada luar Lembah Klang. Satu dari Kota Kinabalu dan satu lagi dari Johor.

Tempahan dari Kota Kinabalu hanya menggunakan POS BIASA. (Kos penghantaran adalah percuma). Kaedah dan cara packing penghantaran adalah seperti gambar di bawah.

Tempahan dari Johor pula adalah menggunakan POS LAJU.( Kos penghantaran adalah di tanggung oleh pembeli ). Kaedah dan cara packing penghantaran adalah seperti gambar di bawah :

Jadi kepada anda yang berada di luar Lembah Klang, jangan risau hubungi saya segera untuk mendapatkan Trunklid Cover Proton WAJA ini.

Thursday, December 25, 2008

Penghantaran di luar Lembah Klang

Hari ini adalah buat pertama kalinya saya mendapat pesanan dari luar Lembah Klang...sudah tentu saya kena menggunakan perkhidmatan POS LAJU. Kaedah yang saya gunakan adalah seperti yang tertulis di sebelah.

Esok saya akan pergi ke Pejabat Pos dan membuat penghantaran ke Melaka. Gambar packing adalah seperti di bawah. Terima Kasih kepada kawan kita yang membuat pesanan tersebut setelah melawat blog saya ini. Barangan saudara telah saya packing dan di harap saudara akan menerima nya beberapa hari lagi.

Clip saya attachkan di dalam seperti gambar.

Saya telah membuat penghantaran hari ini.

Ini adalah contoh penghantaran yang akan di buat untuk pesanan di luar Lembah Klang.

Alhamdulillah, barangan ini telah pon sampai kepada pembeli pada hari ini 30/12/2008. Terima Kasih kepada En.Fadhil dari Melaka dan lepas dah pasang kat kereta boleh lah tolong promotekan kat sekitar Melaka. Komisyen boleh di uruskan.

Bila dah pasang Trunklid Cover......keta tambah cantik

Semenjak saya buat blog ni dah ramai yang call untuk bertanya tentang barangan ni...ramai juga yang telah pasang. Boleh dikatakan semuanya berpuas hati dengan kecantikan Trunklid Cover ni apabila di pasangkan pada kereta....."Value for Money".

Dah ramai yang pasang, tapi terlupa la pulak nak ambik gambar..so hari ni ada customer sms dari Kepong sebab nak pasang...so buat appoinment kat parking masjid depan Sunway Piramid...lepas pasang memang cantik...so ambik gambar sekali.
Harga pon saya bagi harga offer crismas.....
Tengok gambar di bawah :-

Pemilik waja yang lain..apa tunggu lagi. Call saya sekarang 016-2337271.

Monday, December 15, 2008

Trunklid Cover for PROTON WAJA

Sesiapa yang berminat untuk mencantikkan Proton WAJA...dapatkan Trunklid Cover ini. Kereta anda akan nampak lebih mewah kerana part ini hanya dipakai oleh kereta mewah sahaja seperti merc, bmw, camry, audi sahaja.

Lihat gambar di bawah :-




Sesiapa yang mempunyai sub-woofer di belakang, juga dialu2kan untuk menggunakan Trunklid Cover ini, kerana bunyi speaker anda akan lebih mantap. Ianya berperanan sebagai insulation kerana bahan nya adalah PE foam dan di laminate dengan Carpet, material dan color nya adalah sama seperti Trim Trunk Side di dalam bonet kereta WAJA anda.


CARA PEMASANGAN

Pemasangan hanya memerlukan 5 minit sahaja, ianya sangat mudah. Lihat gambar di bawah, anda tentu faham cara pemasangannya. Jika anda berada di sekitar Lembah Klang, saya akan pasang sekali...tak ada masaalah.


Lihat gambar di atas, area yang putih-putih tersebut adalah tanda untuk anda pasang clip yang disediakan. Contoh clip adalah seperti di bawah.


Clip dimasukkan di tempat yang telah di tandakan dengan kertas putih tersebut, seperti di bawah. Lubang-lubang pada body panel memang telah tersedia ada pada panel tersebut, hanya plug-in sahaja.


Selepas pemasangan clip, boleh lah di buka double sided tape di mana-mana tempat yang anda rasa perlu dikemaskan lagi. High Quality double sided tape disediakan dibelakang part ini.


Kereta WAJA anda akan nampak lebih mantap dan sound speaker anda juga akan lebih padu selepas memasang barangan ini.

Jika berminat hubungi saya segera.

fauzi 016-2337271












About Me

My Photo
Kewujudan blog ini adalah bertujuan untuk menambah kenalan serta mencari peluang perniagaan. Barangan yang di promosikan di dalam blog ini adalah memenuhi keperluan peminat2 Proton WAJA bagi mencantikkan kereta. Disamping itu blog ini juga mempelawa rakan2 yang mempunyai barangan2 kereta yang ingin dijual untuk dipamerkan di blog ini.